HTML

A blog elindult

2010.07.29. 07:16 :: Attila1945

Ez a blog a modomról és fejlesztéséről szól, mely ezen az oldalon letölthető http://www.moddb.com/mods/stargate-adventures-in-the-galaxy.

A mod maga a Men of war című igen csak remek játékhoz készült modifikáció, amely ahogy neve is elárulja, a Csillagkapu sorozatok kalandjait, rosszfiúit hozza el a játékba. A mod már a második kiadott verziójánál tart, a harmadik verzió is már töretlenül készül, pár hónapon belül már kiadásra kész.

Az alapjátékról írnék most. A men of war az ukrán Best Way csapat gyermeke, ami egy Rts, valósidejű stratégia. Fontos hogy a készítők nem a Red Alert és más, építgetős, embergyártogatós játékok által kitaposott ösvényt követték, hanem inkább a Commandos sorozat, ügyeskedős, fegyverszerzős, mikromenedzsmentől sem mentes útját követték. Mit ne mondjak legnagyobb örömünkre, hisz a játék remekül sikerült, amolyan kicsit sandbox beütéssel, vezethetünk embereinkel tankot, kocsit, hajót, amit csak szeretnénk, ellenségtől a fegyvereit is nyugodtan elvehetjük, sőt még gránátokat is használhatunk, mesterlövészkedhetünk, mindenki kialakíthatja saját stílusát, de bővebben szóljanak inkább helyettem mások : www.pcguru.hu/pcguru/teszt/men-of-war www.pcdome.hu/cikk/2450/men_of_war_pc

A módosításról írnék most. A Stargate adventures in the galaxy alapjában véve Csillagkapu fanoknak (de nem csak nekik, mert ez gyakorlatilag egy modern mod is, rengeteg modern fegyverrel, és még a készülő meglepivel tuti mások is szeretni fogják) készült módosítás, ami bár nem feltétlenül a sorozatban bemutatott küldetéseket tartalmaz, de ahhoz kapcsolódnak. A mod egyenlőre két küldetést tartalmaz, egy bevezetőbb, (10 perces) missiót, és egy húzósabb, sokkal nehezebb, keresgélős küldetést tartalmaz (ez elég valószínű hogy a későbbi kiadásban hátrébb kerül majd az időrend miatt is). A mod eddig a Goa'uldokat tartalmazza, késsőbb bekerülhet az Eredet is. Megemlíteném hogy sok modern fegyvert is tartalmaz a mod. A modot javarészt én csináltam, de a fegyvereket Swat_officer küldte, és kb egy hete egy osztrák srác is besegít a modellezési munkákba. A modról egyébként már irtak a pc guru májusi számában a 70-71. oldalon

Ennyit fért bele most.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://saitg.blog.hu/api/trackback/id/tr232184010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása